Sretan Dan nezavisnosti BiH: Načelnik Hasan Ajkunić i predsjedavajući Igor Vrljić

U povodu obilježavanja 1. marta/ožujka - Dana nezavisnosti/neovisnosti, svim sugradjanima i svim gradjanima Bosne i Hercegovine upućujemo najsrdaĉnije ĉestitke.

Ovaj veliki Dan obavezuje nas da se sa ponosom i dubokim poštovanjem sjetimo ĉasnih i hrabrih sinova i kćeri, svih patriota koji su svoje živote položili za opstanak i nezavisnost naše Domovine. Istovremeno, ovaj znaĉajni datum podsjeća i na obavezu svim današnjim i budućim generacijama, da zajedno i odluĉno, predano i posvećeno, istrajno i kontinuirano doprinose izgradnji društva utemeljenog na najvišim demokratskim principima i vrijednostima, izgradnji prosperitetne, ekonomski snažne i stabilne države.

Drage Bugojanke i Bugojanci, gradjani Bosne i Hercegovine,

sretan vam 1. mart/ožujak Dan nezavisnosti/neovisnosti Bosne i Hercegovine!

PREDSJEDAVAJUĆI                                                                                 OPĆINSKI NAĈELNIK
OPĆINSKOG VIJEĆA
Igor Vrljić                                                                                                  Hasan Ajkunić

pogledano 556 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri