"Naši razgovori"  sutra u Bugojnu

U Kristalnoj sali Općine Bugojno sutra će s početkom u 13:00 sati biti realizovana diskusija na temu „Kultura - doprinos povezivanja lokalnih zajednica“.

Općina Bugojno je učesnik u implementaciji projekta Pro-Budućnost od 2016. godine. Projekat PRO-Budućnost uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) implementira CRS BiH u saradnji s Caritasom Bosne i Hercegovine, Institutom za razvoj mladih KULT, Forumom građana Tuzla i Helsinškim parlamentom građana Banja Luka. Cilj projekta je izgradnja mira i povjerenja među građanima i građankama svih etničkih i vjerskih skupina u Bosni i Hercegovini.

U okviru projekta Općina Bugojno na čelu s načelnikom Općine u saradnji s partnerima projekta organizuje diskusiju „Naši razgovori“ na temu „Kultura-doprinos povezivanju lokalnih zajednica“ koja će se održati u Kristalnoj sali Općine Bugojno s početkom u 13:00 sati.

pogledano 488 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri