Čestitka ŠPD/ŠGD „ Srednjobosankse šume „ / „ Šume  Središnje Bosne „ d. o. o. Donji Vakuf

Generalni direktor ŠPD/ŠGD „ Srednjobosanske šume“ / „ Šume Središnje Bosne „ d.o.o Donji Vakuf, g-din Vildan Hajić uputio je čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine upućujem iskrene čestitke svim građanima Bosne i Hercegovine uz želju da svojim zajedničkim radom i zalaganjem, međusobnim razumijevanjem, tolerancijom i uvažavanjem različiti duhovni i kulturni vrijednosti radimo na jačanju naše države.

Ono što je zaključeno na zasjedanju ZAVNOBiH-a 1943. godine jeste da je Bosna i Hercegovina definisana kao jedinstvena i nedjeljiva država u kojoj će svi narodi imati ista prava. Na osnovu tog principa samo djelujući zajedno i jedinstveno možemo graditi ljepšu, stabilniju i sigurniju budućnost u našoj zemlji.

pogledano 887 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri