Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović prisustvovat će obilježavanju Dana bugojanskih jedinica ARBiH i 25. godišnjici „Kupreške operacije“ u Bugojnu

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović prisustvovat će obilježavanju Dana
bugojanskih jedinica ARBiH i 25. godišnjici „Kupreške operacije“ u Bugojnu

Potpredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović, u petak 20. septembra 2019. godine, boravit će službenoj posjeti Bugojnu, povodom obilježavanja Dana bugojanskih jedinica ARBiH i 25. godišnjice “Kupreške operacije” u Bugojnu.

Tom prilikom potpredsjednica Mahmutbegović položit će cvijeće i odati počast na Centralnom spomen obilježju poginulim pripadnicima ARBiH u Bugojnu u 17:30 sati, te će prisustvovati Svečanoj akademiji u Kristalnoj sali općine Bugojno u 18:00 sati.

Prethodno će potpredsjednica Mahmutbegović zajedno s članom Predsjedništva BiH, g-dinom Šefikom Džaferovićem posjetiti Općinu Bugojno u 15:00 sati, gdje će održati sastanak sa načelnikom općine Hasanom Ajkunićem i posjetiti preduzeće BINAS d.o.o. u 15:30 sati, gdje će održati sastanak sa rukovodstvom Binasa.

pogledano 1355 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri