Čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović u povodu 20. maja, Dana općine Bugojno

Čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović u povodu 20. maja, Dana općine Bugojno

Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović uputila je čestitke građanima općine Bugojno, načelniku Općine i Općinskom vijeću povodom 20. maja, Dana općine Bugojno.

U povodu   20. maja,  Dana Općine Bugojno,  upućujem vam  srdačne čestitke  uz  želju  da naša općina u narednom periodu bude primjer razvoja, prosperiteta, sigurnosti i boljeg života.

20. maj koji je izabran kao Dan naše općine,  datum  je koji nas podsjeća na  zajedništvo, suživot  i toleranciju, po čemu je oduvijek bio poznat  ovaj dio naše lijepe Bosne i Hercegovine.

Zato se nadam da ćemo u tom duhu graditi i našu budućnost te da će naša općina biti mjesto ugodnijeg života i da će biti prepoznatljiva po svojim uspjesima širom BiH.

Posebnu čestitku upućujem kolektivu JU Dom zdravlja Bugojno, kao dobitniku  općinskog priznanja, uz nadu da će ovo priznanje biti dodatni motiv, podsticaj i inspiracija svim uposlenicima za još bolji i uspješniji rad, u interesu svih naših sugrađana

pogledano 759 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri