Čestitka u povodu Dana državnosti BiH

Čestitka u povodu Dana državnosti BiH

Drage Bugojanke i Bugojanci,

Cijenjeni građani Bosne i Hercegovine, U povodu obilježavanja 25. novembra/studenog - Dana državnosti, jednog od najznačajnijih praznika u historiji naše Države, upućujem vam najiskrenije čestitke.

Dan kada obilježavamo jubilej - 75. godišnjicu Prvog zasjedanja ZAVNOBIH-a na kojem je izražena odlučnost naroda BiH da njihova zemlja bude slobodna zajednica u kojoj će biti osigurana puna ravnopravnost svih naroda i građana, ujedno i temelj državnosti Bosne i Hercegovine, obavezuje nas da se sjetimo svih branilaca, antifašista i građana koji su živote utkali u borbi za opstanak i nezavisnost svoje Domovine.

Istovremeno, ovaj veliki Dan podsjetnik je i na obavezu svih nas, da zajedno kontinuirano doprinosimo prosperitetu, ekonomskom osnaživaju i ukupnom razvoju svakog dijela naše Zemlje u korist i na dobrobit svih graĊana, za dobro danas i bolje sutra svih nas.

Sretan vam 25. novembar/studeni

Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

 

 

OPĆINSKI NAČELNIK

Hasan Ajkunić, prof.

pogledano 891 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri