Program TV Bugojno: Reportaža sa Sajma obrta, poduzetništva i turizma SBK-a u Donjem Vakufu

Svi putevi su, od 14. do 16. novembra, vodili u Donji Vakuf, tačnije u Gradsku sportsku dvoranu, gdje je po sedmi put uspješno održan Sajam obrta, poduzetništva i turizma Srednjobosanskog kantona (SBK).

 

Organizator manifestacije koja je, i ove godine, ispunila očekivanja najvećeg broja izlagača i posjetilaca, bilo je Opće udruženje obrtnika poslodavaca iz toga grada, a svoje proizvode predstavilo je oko šezdeset izlagača s prostora cijele Bosne i Herecegovine.

Ekipa RTV Bugojno prisustvovala je svečanom otvaranju Sajma, te je zabilježila nekoliko zanimljivih priča. Uz organizatore Sajma, naši sagovornici bili su mnogi izlagači, koji su u Donji Vakuf došli iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Specijalnu reportažu sa Sajma obrta, poduzetništva i turizma SBK-a možete pogledati u programu TV Bugojno u petak (23.novembar), s početkom u 18.10 sati.

Reportažu pripremili: Mevlida Ridžal (urednica), Ilijaz Fazlibegović (snimatelj) i Jasmin Kaniža (montaža i tehnička obrada).

pogledano 1726 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri