Dan državnosti BiH: Svečana akademija sutra u Bugojnu
Dan državnosti BiH na području Bugojna obilježava se različitim sadržajima. Svečana akademija bit će održana sutra, u Kristalnoj sali Općine Bugojno s početkom u 17:00 sati.
 
„ Obilježavanje 25. novembra, Dana državnosti Bosne i Hercegovine, čini nas obaveznim da se prisjetimo svih Bugojanaca koji su položili svoje živote u odbrani njene državnosti i odamo  dužno poštovanje svim našim sugrađanima koji su za očuvanje njene opstojnosti dali svoje živote.
Koristim priliku da pozovem građane Bugojna da 24. i  25. novembra 2016. godine dostojno obilježimo ovaj značajan datum u našoj historiji.
Svečana akademija povodom Dana državnosti biće upriličena u petak, 24.11.2017. godine sa početkom u 17,00 sati u Kristalnoj sali Općine Bugojno, dok će polaganje cvijeća i odavanje počasti poginulim bugojanskim antifašistima biti upriličeno u subotu, 25.novembra 2017. godine, sa početkom u 10,00 sati ispred Gimnazije i u Šehidskom mezarju”.
 
 
 
 
 
OPĆINSKI NAČELNIK
 
                                                                                                   Hasan Ajkunić, prof.
 
pogledano 956 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri