VETERINARSKA STANICA BUGOJNO BIRA NAJLJEPŠEG PSA, NAGRADA 500 KM

Obavještavamo sve vlasnike imaoce / držaoce pasa da su u toku prijave za odabir najljepšeg psa.

Učestvovati mogu svi psi koji su vakcinisani vakcinom vanguard, nobivac i rabbisin (protiv bjesnila i štenečaka) te koji su liječeni ili im je pružena bilo kakva usluga u Veterinarskoj stanici d.o.o. Bugojno do 10.februara 2017.g.

Sve fotografije pasa koje se nalaze u registru veterinarske stanice mogu se pogledati na linku: http://vetbugojno.com/index.php/usluge/registar-pasa

Ukoliko pas nema sliku ili vlasnik nije zadovoljan kvalitetom iste može dovesti svoga ljubimca na ponovno slikanje do 10.02.2017. Nakon prijava i davanja saglasnosti vlasnika te provođenja svih potrebnih pripremnih radnji pristupano biranju najljepšeg psa.

Slike ljubimaca će se nalaziti na FB stranici Veterinarske stanice Bugojno, a pobjednik će biti onaj pas koji dobije najviše lajkova u periodu od 10.02.2017. do 03.03.2017. do 13:00h kada će pobjednik biti proglašen.

Sve dodatne informacije možete dobiti na tel:030 252 000 ili na Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

pogledano 2255 puta
WEBMASTER

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri