Situacija na području općine Bugojno, kada je u pitanju pandemija izazvana korona virusom, i dalje je povoljna, ocjena je načelnika Općine i komandanta Općinskog štaba Civilne zaštite Hasana Ajkunića tokom sastanka koji je…
Iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH potvrđeno je pet novih slučajeva korona virusa u Bosni i Hercegovini. Svi su registrovani na području Konjica. Ukupan broj oboljelih u BiH danas do 14 sati je…
Danas je u zgradi općine Bugojno održan sastanak Općinskog štaba civilne zaštite posvećen pandemiji koronavirusa.
Danas je Udruženje penzionera-umirovljenika Općine Bugojno održalo svoju redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine. Svih 12 predloženih tačaka dnevnog reda jednoglasno je usvojeno, a rad Udruženja ocijenjen je kao veoma uspješan u prošloj godini.
Svim ženama upućujemo iskrene čestitke u povodu 8. marta, Dana žena.
Svim ženama upućujem čestitke u povodu 8.marta, Dana žena.
                                                                Cijenjene…
U povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena, potpredsjednica Federacije Bosne i Hercegovine Melika Mahmutbegović uputila je čestitku svim ženama:

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri