Počinje prodaja zdravstvenih markica

Kako javljaju iz Zavoda za zdravstveno osiguranje Srednjobosanskog kantona od 21. prosinca 2015. godine počinje prodaja zdravstvenih premija (markica). 

Uplata premije kao oblika sudjelovanja osiguranih osoba u troškovima zdravstvene zaštite za 2016. godinu vršit će se jednokratno, i to u razdoblju od 21. prosinca 2015. do 31. ožujka 2016. godine. Uplata će se vršiti u ovlaštenim organizacijama za obavljanje poslova unutarnjeg platnog prometa (banke i pošte). Nalozi za plaćanje (virmani) koji su dijelom popunjeni osigurane osobe će dobiti na uplatnom mjestu ili nadležnim poslovnicama Zavoda.

Uplaćena premija se može preuzeti u nadležnoj poslovnici Zavoda uz predočen dokaz o izvršenoj uplati i to u razdoblju od 8 do 14 sati. Premije koje su uplaćene u roku moraju se preuzeti u nadležnoje poslovnici do 30. travnja 2016. godine. Maloljetne osobe su oslobođene sudjelovanja u troškovima zdravstvene zaštite i istima se neće lijepiti markica, poručili su iz Zavoda.

pogledano 1173 puta
Označeno
WEBMASTER

Radio Bugojno postoji od 1969.godine i spada u red najstarijih radio stanica u BiH. Od tada do danas, kontinuirano se emituje program, a tokom ratnih godina, samo nekoliko kraćih zastoja zabilježili smo u emitovanju..

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri