Mješovita srednja škola Gornji Vakuf- otvorena radionica za praktičnu nastavu

U Mještovitoj srednjoj školi Gornji Vakuf, danas je na svečan način otvorena radionica za praktičnu nastavu. Riječ je projektu vrijednom 6.612 KM, koji je realizovan zahvaljujući preduzeću ATT Gornji Vakuf-Uskoplje te mnogim drugim donatorima.

Intoniranjem himne i zabavnim programom danas je na svečan način upriličena manifestacija otvaranja radionice za praktičnu nastavu. Na samom početku, prisutnima se obratila direktorica Mješovite srednje škole Selvedina Begović kazavši kako se radi o vrijednom projektu koji će itekako pomoći učenicima i doprinijeti boljem funkcionisanju nastave.

Preduzeće ATT Gornji Vakuf-Uskoplje, izabrano je kao najbolji ponuđač za rekonstrukciju i opremanje radionice za praktičnu nastavu.

U znak zahvalnosti uručeni su skromni pokloni: Rašku Hedi, Nerminu Begleroviću, Elvisu Ališiću, Senadu Hriniću i Adnanu Telaloviću koji su donirali materijale, radove i opremu u vrijednosti oko 15 000 KM. 

Adnan Telalović iz preduzeća ATT Gornji Vakuf- Uskoplje i direktorica Mješovite srednje škole Selvedina Begović, svečanim presjecanjem vrpce zvanično su otvorili radionicu za praktičnu nastavu. Radionica će pomoći učenicima da osim teorijskog znanja razviju vještine i sposobnosti i kroz praktičnu nastavu.

pogledano 857 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri