Potpredsjednica FBiH Melika Mahmutbegović posjetila UKC Tuzla

U službenoj posjeti UKC Tuzla danas je boravila potpredsjednica Federacije BiH, dr. Melika Mahmutbegović. U toku posjete susrela se sa direktorom Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, doc. dr. Nešadom Hotićem i njegovim saradnicima.

Sastanku su prisustvovali i predsjednica Upravnog odbora UKC Tuzla, doc. dr. Munevera Bećarević, kao i ministar zdravstva u Vladi TK, dr. Bahrudin Hadžiefendić.

Potpredsjednica Federacije BiH, dr. Melika Mahmutbegović je istakla da je impresionirana obimom usluga i procedurama koje se rade u UKC Tuzla. Prema njenim riječima, UKC Tuzla je ustanova koja zaslužuje pohvale zbog pozitivnog finansijskog poslovanja, ali i zbog toga što u svom radu prati svjetske trendove u zdravstvu.

Nakon sastanka potpredsjednica Federacije BiH i članovi menadžmenta UKC Tuzla su obišli Kliniku za hirurgiju gdje su se upoznali sa aktivnostima i planovima ove klinike.

pogledano 1382 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri