Medenik i BP „ABA“ večeras za treće mjesto

Tradicionalni, 24. po redu memorijalni turnir u malom nogometu „Admir Ljubuškić-Šutak“ ulazi u svoju završnicu.Nakon dana pauze, u četvrtak se na stadionu Mladost igraju utakmice za treće mjesto u svim kategorijama. Biće odigrane ukupno četiri utakmice.

Kod seniora u utakmici za treće mjesto sastaju se prošlogodišnji pobjednik, sastav Medenik iz Novog Travnika i Benzinska pumpa „ABA“ Travnik. Radi se o protivnicima, koji se dobro poznaju i kojima su tokom turnira davane šanse za visok plasman. Valja očekivati dobru i neizvjesnu malonogometnu predstavu. Utakmica počinje u 21 sat.

Prije ove, biće odigrane tri utakmice u isto toliko kategorija omladinskog turnira. Kod omladinaca 2007. godište sastaju se : NK Sport Prevent I i Etna III . Od 19,30 u utakmici za treće mjesto 2005. godište sastaju se : Etna i 70230 Bugojno, a od 20,15 za treće mjesto u kategoriji igrača 2007. godište sastaju se Piccobello i MNK Sloga I.

pogledano 905 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri