Danas četvrtfinale malonogometnog turnira u Kuli

Jučer su u okviru Prvog malonogometnog turnira u Kuli odigrana dva od tri planirana susreta drugog kola.

Na dvije odigrane utakmice posjetioci stadiona „Ćelepirova kula“ vidjeli su 9 golova.

Za juče planirani prvi susret nije odigran zbog nedolaska ekipe Mera Karadže, te se Trokadero Oborci u četvrtfinale plasirao službenim rezultatom 3 : 0.

Ekipa Vrbasa u treći krug turnira plasirala se pobjedom nad sastavom Elektra Omerinović, rezultatom 2 : 0. Strijelci za Vrbas bili su Enes Duraković i Adin Ćurić.

Plasman u četvrtfinale Etna Sport 1 osigurala je visokom pobjedom od 6 : 1 nad Preventom. Trostruki strijelac za pobjedničku ekipu bio je Istok Kamber, dva puta u listu strijelaca se upisao Vahid Halilović, dok je Nermin Bećirović postogao jedan pogodak. Jedini strijelac za Prevent bio je Enes Ćehedarević.

Danas se sastaju: Etna Sport 1- Etna Sport 3, Harem – Vrbas i Opara Novi Travnik – Pećina Prusac. Voljom žrijeba slobodna ekipa u četvrtfinalu je Trokadero Oborci.

pogledano 1731 puta

O NAMA

RTV Bugojno smještena je u prostorijama KSC-a. U ovom preduzeću trenutno je 18 stalno zaposlenih lica. Ova ekipa realizuje zajednički cjelodnevni radio i TV program, koji je dobro prepoznatljiv medju gledaocima i slušaocima ove regije.

Opšrnije...

Partneri